HemOm momentKnapp 3SupportKontakta ossFöretagetmom_4c

Utvecklat av teknikkonsulter för teknikkonsulter

 

 

 

 

Lösningar för din verksamhet

Du kan exempelvis fritt välja uppdragsnummer, skilja på uppdragsgivare och fakturamottagare, lägga in information om arkivering av uppdrag och enkelt söka bland alla dina gamla uppdrag. Givetvis går det enkelt att göra uppdragsuppföljning och få ut olika typer av nyckeltal såsom debiteringsgrad på individ- och företagsnivå.

Tidkort som underlag

I moment kan uppdragsmedlemmar och arvode läggas upp unikt för varje uppdrag. På tidkortet redovisas all tid inklusive olika typer av interntid, kompledighet och övertid, något som ju är viktigt i konsultbranschen. Detta blir sedan också direkt ett löneunderlag som kan exporteras till ett löneprogram.

Sköt faktureringen var du vill

I moment får du enkelt ut dina faktureringsunderlag. Du kan välja mellan att sköta faktureringen i moment eller i något av dina andra administrativa program. Om du fakturerar i moment får du en stor hjälp av programmet att se vilka tider som är fakturerade eller inte. Du har en mycket stor flexibilitet när du skapar fakturorna och programmet genererat automatiskt pdf-filer av fakturorna.
Om du väljer att hantera faktureringen utanför programmet är det mycket lätt att i efterhand importera fakturauppgifterna till moment . På så sätt får du en bra uppdragsuppföljning och kan se dina fakturor som pdf-filer.

Tiden är din största tillgång

Tid är pengar är en gammal sanning som stämmer extra väl in på ett konsultföretag. Vi som skapat moment är själva tekniska konsulter och har mångårig erfarenhet från att bygga program. Vi såg precis samma problem som du säkert ser. Det är svårt att hitta ett enkelt och användarvänligt program som är anpassat för konsultbranschen, vilket ofta leder till mer eller mindre lyckade hemmasnickrade lösningar. Detta medför i sin tur omständlig och tidskrävande administration, något man definitivt inte vill ha i ett företag som har tiden som sin största tillgång.

Moment sparar pengar direkt

Med moment sparar du snabbt in ett flera timmars administration varje månad, vilket gör att investeringen i programmet betalar sig på mycket kort tid. Dessutom skapar du ordning och reda samt förenklar du livet för många av dina medarbetare. Att göra veckans tidredovisning i ett krångligt system tillhör ju inte de mest populära fredagsnöjena.

Är du intresserad av att titta närmare på moment?
Titta vidare under fliken Demo. Där kan du tex. ladda hem en utförligare demo i form av en PowerPoint-fil för office 2002 eller senare.

Vill du boka tid för en presentation?
Vill ni provköra programmet?
Hör av dig till oss på telefon eller mail:

Gunnar Sedén 0706-57 04 20 , gunnar@momentdata.se

Thord Nilsson 0706-31 18 67 , thord@momentdata.se

 

Referenser:

CeAK VVS-konsult AB, Norra Forsåkersgatan 19, Mölndal

Energi Triangeln AB, Svangatan 2B, Göteborg

Johnell & Moberg, Brynolfsgatan 8, Göteborg

KN VVS Ingenjörer AB, Mogatan 6, Helsingborg

Ledel Elkonsult AB, Västergård 141, Ugglarp

SF Byggkonsult AB, Cementvägen 4, Falkenberg

VCON VVS-konsult AB, Flöjelbergsgatan 7B, Mölndal

VVSmiljö AB, Fiskhamnsgatan 10, Göteborg